https://lifarma.nl/over-lifarma/_380____NL

    

Over Lifarma b.v.

Op het gebied van agrarische bedrijfsbenodigdheden en Orthomoleculaire diervoeding is het  familiebedrijf Lifarma b.v. uitgegroeid tot één van de grootste firma’s in Nederland. Ook in het buitenland zijn wij actief. Naast een compleet pakket leveren wij kennis van zaken, een goede prijs en hebben een servicesysteem als geen ander.

Werkwijze

Ondanks dat wij binnen de agrarische sector een groot bedrijf zijn, hebben wij toch binnen onze organisatie een platte structuur weten te behouden. Wij proberen te streven naar 100% klanttevredenheid. Binnen Lifarma b.v. hebben wij alleen maar zeer actieve medewerkers in dienst , wij vragen van onze medewerkers ook een optimale inzet, geen 9 tot 5 mentaliteit, het leveren van een goede en snelle service, kennis van zaken. Deze filosofie houden we binnen onze organisatie vast zodat de klant geen extra werk met ons heeft en dat wij een gezond en overzichtelijk bedrijf houden. Tevens zijn wij altijd bereikbaar.

Kwaliteitseisen

Lifarma bv is GMP+ B3/B4 gecertificeerd en voldoet aan de van toepassing zijnde eisen en voorwaarden uit deze standaard GMP+ B3 Handel, collectie en op- & overslag, voedermiddelen, voormengsels, mengvoeders en transport. Lifarma bv is deelnemer aan Securefeed.  Tevens zijn wij voor Duitsland QS-gecertificeerd onder nummer 4953113172067.

Klik hier voor ons KIWA-certificaat.

 

Diergeneesmiddelen

Tevens is aan Lifarma bv vergunning verleend door het Ministerie van Economische zaken voor kleinhandel in Diergeneesmiddelen (URA). Registratienummer: 0285-DR. Klik hier voor meer informatie.

 

Praktijkkennis

Lifarma investeert continue tijd en energie in het actueel houden van hun kennis. Onze producten worden met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Met onze betrokkenheid en praktijkkennis helpen we u het beste uit onze producten naar boven te halen. Zo leveren wij een bijdrage aan uw rendement.

Totaal leverancier

Binnen de organisatie Lifarma b.v. is veel aanwezig en mogelijk, namelijk:

  • Eigen voorraad van meer dan 5000 artikelen in magazijnen van totaal 3000 m2.
  • Vaste adviseurs en routebezorgers.
  • Eigen technische dienst.
  • Afhaal van goederen mogelijk.
  • Wij organiseren studiedagen binnen ons bedrijf.
  • Wij staan op diverse beurzen.
  • Het verzorgen van opendagen binnen uw bedrijf.

Maak kennis met ons bedrijf en raak er ook van overtuigd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.